Betalningssätt

Du väljer själv hur du vill betala dina fakturor, välj mellan pappersfaktura, e-faktura eller autogiro. Vårt bankgironummer är 5694-1818 och vid inbetalningar till oss anger du ditt fakturanummer som OCR-nummer.

E-faktura

Ett enkelt, snabbt och säkert sätt att betala dina fakturor på är genom e-faktura. Du anmäler till e-faktura genom din internetbank (det går även bra att kontakta oss så hjälper vi till med registreringen av e-faktura, ring kundservice, 0430-480 90). När banken mottagit din registrering skickas en anmälan till oss och vi ändrar din betalningsform till e-faktura. När e-fakturan sedan skickas till din internetbank är alla uppgifter redan ifyllda, du behöver bara bekräfta uppgifterna sedan betalas fakturan direkt på förfallodagen.

Presentation av fakturaspecifikation kräver programvaran Adobe Reader som utan kostnad kan laddas hem från Adobes webbplats. Ladda ner Adobe Reader på get.adobe.com/se/reader

Här nedan hittar du länkar till några av bankerna som erbjuder tjänsten e-faktura. Finns din bank inte med bland nedanstående? Kontakta då din internetbank för att höra hur du kan gå tillväga för att betala med e-faktura.

Danske Bank
Handelsbanken
ICA Banken
Laholms Sparbank
Länsförsäkringar
Nordea
SEB
Skandiabanken
Swedbank

PDF-faktura via e-post

Har du inte e-faktura genom din internetbank men ändå vill ha fakturan elektroniskt kan du anmäla det genom att fylla i dina kunduppgifter i formuläret nedan.

Vi skickar då fakturan i PDF-format till din e-postadress. Ett bra alternativ till utlandskunder eller till de som ofta är på resande fot.

Presentation av fakturaspecifikation kräver programvaran Adobe Reader som utan kostnad kan laddas hem från Adobes webbplats. Ladda ner Adobe Reader på get.adobe.com/se/reader

Autogiro

Ett annat bekvämt sätt att betala är genom autogiro. Beloppet dras då direkt från ditt konto på förfallodagen och du behöver inte vara orolig att missa någon betalning. Se till att det finns täckning på ditt konto på förfallodagen så att du slipper onödiga påminnelseavgifter.

Autogiro kan även kombineras med e-faktura.

Du kan anmäla till autogiro genom din internetbank eller genom att fylla i och skicka in en autogiroblankett.

Pappersfaktura

En pappersfaktura skickas hem till dig med posten och betalas via bankgiro på ditt lokala bankkontor eller via din internetbank.

Bor du utomlands?

Då ska du använda IBAN och BIC vid betalningar från utlandet.

IBAN:SE84 6000 0000 0004 5710 5321
BIC/SWIFT: SWEDSESS

Anmäl faktura via e-post

Har ni inte E-faktura genom er internetbank men ändå vill ha fakturan elektroniskt kan ni anmäla det genom att fylla i era kunduppgifter i formuläret nedan.
Vi skickar då fakturan i PDF-format till er e-postadress. Ett bra alternativ till utlandskunder eller till de som ofta är på resande fot.