Energieffektivisering – vad kan du göra som konsument?


Energieffektivisering är bra för den egna plånboken och bidrar också till att samhället använder mindre resurser till att producera energi i form av till exempel el eller värme. Ofta kommer du långt genom att helt enkelt tänka efter, och att medvetet använda el och annan energi så smart som möjligt i din vardag.

 

Här kan du läsa mer


Energi- och klimatrådgivning

Laholms kommun erbjuder tillsammans med Halmstads kommun energi- och klimatrådgivning. Du kan få tips om hur du kan spara energi, producera egen el och vilka bidrag som finns för energisparande åtgärder. Energi- och klimatrådgivningen är oberoende och öppen för allmänheten, företag och organisationer i Halmstads och Laholms kommuner.

Kontakt:
direkt@halmstad.se
035-13 70 00


Varje kilowattimme (kWh) räknas


Energimyndigheten presenteras på sin hemsida hur vi tillsammans kan förbättra situationen genom att minska elanvändningen. Här hittar du information om läget, varför vi behöver minska elanvändningen och hur du kan bidra.

Energimyndigheten


Vår Miljö- och Hållbarhetspolicy

Södra Hallands Kraft verkar för att vårt miljötänkande ska föregår med gott exempel mot våra kunder och leverantörer. Läse mer om vår miljö-och hållbarhetspolicy här.

Vår Miljö- och Hållbarhetspolicy